ONZE ADVOCATEN

Nynke Fridsma
Advocaat & mediator
Nynke Fridsma advocaat

Meteen na het afronden van haar rechtenstudie werd Nynke in 1997 beëdigd als advocaat. Naast advocaat is ze ook mediator, waarvoor zijn een opleiding heeft gevolgd bij het Centrum voor Conflicthantering in Haarlem. Zij is inmiddels meer dan 25 jaar advocaat.

In de voorbije jaren heeft zij zich op meerdere rechtsgebieden kunnen specialiseren: zo behartigt ze de belangen van cliënten in zaken die te maken hebben met het personen- en familierecht zoals echtscheidingen, alimentatie, omgang, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen etc. Tevens treedt Nynke regelmatig op in strafzaken waarbij zij zowel minderjarige – als meerderjarige verdachten bijstaat. Maar ook staat zij slachtoffers van ernstige gewelds – en zedenzaken bij die zich als benadeelde partij hebben gevoegd in het strafproces. Daarnaast behartigt ze de belangen van personen die geconfronteerd worden met verplichte zorg in het kader van de Wet Verplichte GGZ of Wet Zorg en Dwang (psychiatrische patiëntenrecht).

Lidmaatschappen:

Lid van de Nederlandse vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA); Lid van de Vereniging van Psychiatrische Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN); Lid van Landelijk advocatennetwerk Gewelds- en zedenslachtoffers (LANGZS);

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten staat mr. Fridsma geregistreerd op de gebieden: personen en familierecht en strafrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht ieder jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen per rechtsgebied.

Nynke is te bereiken via: email: fridsma@fvadvocaten.nl telefoon: 0251 – 745607 Mob/WhatsApp: 06 – 81740779

Wanda Vervest
Advocaat
Wanda Vervest advocaat

Advocaat Wanda Vervest Heemskerk

Hoewel geboren in Noord-Brabant, woont Wanda sinds 1990 in de regio en is inmiddels een echte Heemskerkse. Hard werken is haar niet vreemd: in de avonduren volgde zij naast haar fulltime baan als journalist bij het Noordhollands Dagblad de studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waar zij in 2001 afstudeerde. Ze is sinds 2001 advocaat.

De pleidooien en conclusies van Wanda Vervest zijn altijd helder en “to the point”. Dat is ook de houding die ze tegenover cliënten aanneemt: geen mooipraterij, geen onnodig dure woorden, maar zeggen waar het op staat. Wanda Vervest heeft het talent zaken op diverse manieren te benaderen. Ze zoekt de uitdaging in het soms net even iets anders aankijken tegen een juridisch probleem om zo met creatieve oplossingen te komen.

Wanda Vervest is thuis in het personen- en familierecht (echtscheidingen en alimentatie bijvoorbeeld), in het (jeugd) strafrecht, het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrech en het “gewone” civiele recht. Op verzoek van de Raad voor Rechtsbijstand staat zij een groot aantal gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire bij. Zij is aangewezen als peer reviewer door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Van 2006 tot 2010 was zij lid van de Heemskerkse gemeenteraad. Zij is nu voorzitter van de Raad van Toezicht van Ons Huis Heemskerk.

Op 28 maart 2021 is het eerste e-book van Wanda Vervest verschenen: Eerste Hulp bij Echtscheiding, tips en tricks van een ervaren echtscheidingsadvocaat.

mr. Vervest heeft in het rechtsgebiedenregisters van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Algemene Praktijk, Personen- en Familierecht en Strafrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

email: vervest@fvadvocaten.nl

Mobiel/whatsapp: 06 51864126