Wij zijn thuis in Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest en Velsen.

Fridsma & Vervest advocaten is het enige groene advocatenkantoor in de IJmond.

We zijn gewoon, maar dus ook gewoon goed.

We werken op betalende basis maar ook “pro deo” (op basis van gefinancierde rechtsbijstand voor wie daar voor in aanmerking komt).

De oprichters, Nynke Fridsma en Wanda Vervest hebben ruime ervaring in de advocatuur. Fridsma & Vervest staat particulieren en ondernemers bij op een groot aantal rechtsgebieden maar concentreert zich op die zaken die we zelf leuk vinden: strafrecht, familierecht (echtscheiding, alimentatie en omgang), arbeidsrecht, ondernemersrecht, sociale zekerheidsrecht en civiel recht. U kunt bij Fridsma & Vervest advocaten terecht als u bij voorbeeld een dagvaarding hebt ontvangen, hulp nodig heeft bij een echtscheiding of vragen heeft over alimentatie of arbeidsrecht.

Fridsma & Vervest is een modern kantoor, dat midden in de regionale samenleving wil staan en zo milieuvriendelijk mogelijk wil werken. Dat betekent bij voorbeeld dat bij voorkeur (maar niet uitsluitend) via de digitale weg met cliënten gecorrespondeerd wordt om de kosten te beperken en papier te sparen.

De klanten komen niet alleen uit Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Velsen en Castricum (de IJmond) maar uit de wijde omgeving. In strafzaken staan de advocaten verdachten bij uit heel Nederland, en zelfs het buitenland.

Voor ondernemers hebben we een GRATIS Juridische APK. Er wordt dan in kaart gebracht waar u een juridisch risico loopt. Of u daar iets mee doet, is aan u. Hiervoor kunt u contact opnemen met mr. Vervest.

Heeft u een juridisch probleem maar twijfelt u of u een advocaat nodig hebt? U bent welkom op het wekelijkse gratis spreekuur op maandag van 9.00 tot 11.00 uur. U kunt op de maandagochtend zonder afspraak terecht!

Als de advocaten er niet zijn, kunt u altijd een boodschap achterlaten. Het kantoor is 24 uur per dag bereikbaar doordat de voicemail per email wordt doorgezonden. Zo weet u zeker: als het spoedeisend is, kan ik mijn advocaat bereiken!

× Hoe kan ik je helpen?