Fridsma & Vervest heeft de kennis in huis voor (bijna) alle juridische problemen.

Strafrecht
Wilt u bijgestaan worden door een beginnend advocaat werkzaam bij een groot en duur kantoor, of toch liever door een ervaren strafpleiter? Fridsma & Vervest heeft alleen ervaren strafpleiters. Advocaten zonder poeha die kunnen vertellen waar het op staat en strategisch denken. Alleen zo behaalt u het beste resultaat. Een kantoor ook waar u niet met een koffer vol contant geld heen hoeft. Publiciteit is zelden in het belang van een verdachte. Wij hoeven ons ego niet te strelen of aan de wereld te verkondigen hoe goed we wel niet zijn.

En zonder het van de daken te schreeuwen: mr. Fridsma heeft de specialisatie strafrecht afgerond en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht advocaten, mr. Vervest is door de Orde van Advocaten benoemd tot deskundige voor het afnemen van peer reviews onder strafrechtadvocaten. We hoeven dus helemaal geen bordje op te hangen dat we “strafrechtspecialist” zijn. Dat zijn we gewoon.

Dus als u een goede strafrechtadvocaat zoekt voor uzelf, een familielid, zoon of dochter, bel Fridsma & Vervest advocaten. Zodra u bent aangehouden, heeft u, nog voor het eerste verhoor, het recht een advocaat te raadplegen. Dat kan de dienstdoende advocaat (de piketadvocaat) zijn, maar ook een eigen advocaat. Neem geen risico, kies een goede advocaat. Ons kantoor is 24 uur per dag bereikbaar!

Echtscheiding/Alimentatie
Doet scheiden altijd lijden? Wat ons betreft niet! Wie gaat scheiden, of overweegt te gaan scheiden, krijgt al genoeg op zich af zonder dat het uit elkaar gaan moet leiden tot een vechtscheiding. Het is wel verstandig elk een eigen advocaat in te schakelen, niet om met elkaar in gevecht te gaan, maar om zeker te weten dat uw belang het beste wordt behartigd. Wij onderhandelen als het kan, maar strijden voor u als het moet. Ook als u na de scheiding of uit elkaar gaan met alimentatie te maken krijgt, kunt u bij ons terecht. Wij kennen de weg in het familierecht.

Ook op het terrein van personen- en familierecht is mr. Vervest door de Nederlandse Orde van Advocaten benoemd tot deskundige voor het afnemen van peer reviews. Zij is tevens auteur van het in maart 2021 verschenen e-book “Eerste Hulp bij Echtscheiding”, dat verkrijgbaar is via bol.com.

Ondernemingsrecht
Een ondernemer heeft al heel snel met allerlei rechtsgebieden te maken. Hoe zit het bij voorbeeld met de huur van de bedrijfsruimte, wat te doen met een werknemer die over de schreef gaat? Wat als de klant niet betaalt, of als een klant na het sluiten van de overeenkomst ineens met allerlei bezwaren komt? En voldoen mijn algemene voorwaarden wel? Allemaal vragen waarvoor u bij ons terecht kunt.

Daarnaast vraagt het bijstaan van ondernemers in het personen- en familierecht een extra deskundigheid. Ook deze kennis van zaken heeft ons kantoor in huis.

Arbeidsrecht
Een groot deel van het leven bestaat uit werken. En op de werkvloer kunnen zich heftige conflicten voordoen: u krijgt uw salaris niet of te laat, krijgt de maken met ontslag of een ander conflict. Voor een eerlijk advies, en bijstand als dat moet, kunnen zowel werknemers als werkgevers uit het MKB bij ons terecht.

We hebben werknemers bijgestaan in zaken tegen grote- en kleine bedrijven. En kleine- en middelgrote bedrijven in zaken betreffende hun werknemers.

Sociale zekerheid
Uitkering afgewezen of stopgezet? Ondervraagd door een sociaal rechercheur? Hoewel u niet verplicht bent zich door een advocaat of rechtsbijstandverlener te laten bij staan, is dit vaak wel verstandig. De termijnen voor bezwaar en beroep zijn kort, en het is belangrijk dat op de juridisch relevante punten verweer wordt gevoerd. Fridsma & Vervest kan  verweer voor u voeren dat hout snijdt. Ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Civiel recht
Het civiel, of ook wel: burgerlijk, recht handelt over zaken waarin mensen of organisaties het oneens zijn over hun onderlinge rechten en plichten. In tegenstelling tot het bestuursrecht of het strafrecht staat hier niet een burger tegenover een overheidsinstantie, maar gaat het om een conflict tussen burgers onderling.  Het inschakelen van een advocaat is hier niet altijd verplicht, maar wel altijd verstandig.

Voor vragen of meer informatie kunt u een email sturen naar info@fvadvocaten.nl Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

× Hoe kan ik je helpen?