GEWOON GOEDE ADVOCATEN
Deskundige bijstand in strafrecht, familierecht en arbeidsrecht

Maerten van Heemskerckstraat 27/A
1964 EC Heemskerk

T.   0251 - 745607
F.   0251 - 233203

M. 06 51864126

E.  vervest@fvadvocaten.nl

E.  fridsma@fvadvocaten.nl

W. www.fvadvocaten.nl


Geopend van:
maandag t/m vrijdag
9.00 uur - 17.00 uur


Gratis inloopspreekuur:
maandag 9.00 uur - 11.00 uur

Deskundige bijstand in strafrecht, familierecht en arbeidsrecht

gieter
Fridsma & Vervest heeft de kennis in huis voor (bijna) alle juridische problemen.

Strafrecht
Wilt u bijgestaan worden door een beginnend advocaat werkzaam bij een groot en duur kantoor, of toch liever door een ervaren strafpleiter? Fridsma & Vervest heeft alleen ervaren strafpleiters. Advocaten zonder poeha die kunnen vertellen waar het op staat en strategisch denken. Alleen zo behaalt u het beste resultaat. Een kantoor ook waar u niet met een koffer vol contant geld heen hoeft. Dus als u een goede strafrechtadvocaat zoekt voor uzelf, een familielid, zoon of dochter, bel Fridsma & Vervest advocaten. Zodra u bent aangehouden, heeft u, nog voor het eerste verhoor, het recht een advocaat te raadplegen. Dat kan de dienstdoende advocaat (de piketadvocaat) zijn, maar ook een eigen advocaat. Neem geen risico, kies een goede advocaat. Ons kantoor is 24 uur per dag bereikbaar!

Echtscheiding/Alimentatie
Doet scheiden altijd lijden? Wat ons betreft niet! Wie gaat scheiden, of overweegt te gaan scheiden, krijgt al genoeg op zich af zonder dat het uit elkaar gaan moet leiden tot een vechtscheiding. Het is wel verstandig elk een eigen advocaat in te schakelen, niet om met elkaar in gevecht te gaan, maar om zeker te weten dat uw belang het beste wordt behartigd. Wij onderhandelen als het kan, maar strijden voor u als het moet. Ook als u na de scheiding of uit elkaar gaan met alimentatie te maken krijgt, kunt u bij ons terecht. Wij kennen de weg in het familierecht.

Ondernemingsrecht
Een ondernemer heeft al heel snel met allerlei rechtsgebieden te maken. Hoe zit het bij voorbeeld met de huur van de bedrijfsruimte, wat te doen met een werknemer die over de schreef gaat? Wat als de klant niet betaalt, of als een klant na het sluiten van de overeenkomst ineens met allerlei bezwaren komt? En voldoen mijn algemene voorwaarden wel? Allemaal vragen waarvoor u bij ons terecht kunt.

Arbeidsrecht
Een groot deel van het leven bestaat uit werken. En op de werkvloer kunnen zich heftige conflicten voordoen: u krijgt uw salaris niet of te laat, krijgt de maken met ontslag of een ander conflict. Voor een eerlijk advies, en bijstand als dat moet, kunnen zowel werknemers als werkgevers uit het MKB bij ons terecht.

Sociale zekerheid
Uitkering afgewezen of stopgezet? Ondervraagd door een sociaal rechercheur? Hoewel u niet verplicht bent zich door een advocaat of rechtsbijstandverlener te laten bij staan, is dit vaak wel verstandig. De termijnen voor bezwaar en beroep zijn kort, en het is belangrijk dat op de juridisch relevante punten verweer wordt gevoerd. Fridsma & Vervest kan verweer voor u voeren dat hout snijdt. Ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Civiel recht
Het civiel, of ook wel: burgerlijk, recht handelt over zaken waarin mensen of organisaties het oneens zijn over hun onderlinge rechten en plichten. In tegenstelling tot het bestuursrecht of het strafrecht staat hier niet een burger tegenover een overheidsinstantie, maar gaat het om een conflict tussen burgers onderling. Het inschakelen van een advocaat is hier niet altijd verplicht, maar wel altijd verstandig.

Voor vragen of meer informatie kunt u bellen (0251-745607) of emailen (info@fvadvocaten.nl). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alle foto's © Sylvia Vervest