Uw advocaat is nooit ver weg

Ineens staat er een deurwaarder voor de deur met een officiële brief. Of er ligt zo’n dreigende envelop in de brievenbus.

Natuurlijk schrikt u. Weet dan dat u dan altijd een beroep kunt doen op de advocaten van Fridsma & Vervest. U kunt ons altijd bereiken: per telefoon, e-mail en zelfs whatsapp. Als we niet op kantoor zijn, laat dan een boodschap achter en we bellen u zo snel mogelijk terug. Samen met u bekijkt de advocaat bij welke rechter u moet verschijnen, wat voor soort zaak het is, en kunnen we u de processuele rompslomp uit handen nemen. Hoe eerder u Nynke Fridsma of Wanda Vervest inschakelt, hoe beter.

Fridsma & Vervest advocaten kan u altijd bijstaan en is het verstandig dat u ons zo snel mogelijk de dagvaarding geeft. Fridsma & Vervest kan dan inschatten wat er eventueel direct, of op iets langere termijn moet gebeuren en neemt u een zorg uit handen.

Hoewel u, in geval van een dagvaarding om bij de kantonrechter te verschijnen, niet verplicht bent een advocaat in te schakelen, is dat wel vaak verstandig. Mocht u twijfelen, of aanhikken tegen de kosten van een advocaat, dan kunt u altijd op ons spreekuur komen. Dit gratis spreekuur is op maandag tussen 9.00 en 11.00 uur en u hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Laat u door de vrees voor (hoge) kosten er niet van weerhouden om onze bijstand te vragen. De kosten zijn vaak namelijk lager dan u denkt. We onderzoeken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en als het nodig is zal een aangepast uurtarief worden gehanteerd. Voorkom dat u, omdat u niet zoals voorgeschreven “in het geding verschijnt” bij verstek wordt veroordeeld.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon: 0251 745607 of via info@fvadvocaten.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

× Hoe kan ik je helpen?