Wij helpen u graag.

Help een deurwaarder!? Blijf kalm en bel uw advocaat.

Per aangetekende brief wordt u opgeroepen bij de rechter te verschijnen. Of er staat een deurwaarder voor de deur met een ambtelijk schrijven. Natuurlijk schrikt u. Weet dan dat u dan altijd een beroep kunt doen op de advocaten van Fridsma & Vervest. Zij bekijken bij welke rechter u moet verschijnen, wat voor soort zaak het is, en kunnen u de processuele rompslomp uit handen nemen. Hoe eerder u Nynke Fridsma of Wanda Vervest inschakelt, hoe beter.

Fridsma & Vervest advocaten kan u altijd bijstaan en is het verstandig dat u ons zo snel mogelijk de dagvaarding geeft. Fridsma & Vervest kan dan inschatten wat er eventueel direct, of op iets langere termijn moet gebeuren en neemt u een zorg uit handen.

Hoewel u, in geval van een dagvaarding om bij de kantonrechter te verschijnen, niet verplicht bent een advocaat in te schakelen, is dat wel vaak verstandig. Mocht u twijfelen, dan kunt u altijd op ons spreekuur komen.

Laat u door de vrees voor (hoge) kosten er niet van weerhouden om onze bijstand te vragen. De kosten zijn vaak namelijk lager dan u denkt. We onderzoeken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en als het nodig is zal een aangepast uurtarief worden gehanteerd. Voorkom dat u, omdat u niet zoals voorgeschreven “in het geding verschijnt” bij verstek wordt veroordeeld.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via info@fvadvocaten.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?