GEWOON GOEDE ADVOCATEN
Fridsma & Vervest Advocaten

Maerten van Heemskerckstraat 27/A
1964 EC Heemskerk

T.   0251 - 745607
F.   0251 - 233203

M. 06 51864126

E.  vervest@fvadvocaten.nl

E.  fridsma@fvadvocaten.nl

W. www.fvadvocaten.nl


Geopend van:
maandag t/m vrijdag
9.00 uur - 17.00 uur


Gratis inloopspreekuur:
maandag 9.00 uur - 11.00 uur

Belangrijke informatie i.v.m. Coronavirus

De beperkende maatregelen in verband met het coronavirus hebben ook invloed op ons werk.

In verband met de uitbraak van het virus heeft de Rechtspraak besloten vanaf dinsdag 17 maart de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten. Urgente zaken gaan wel door. Dit zijn zaken waar een rechterlijke beslissing niet achterwege kan blijven omdat het bijvoorbeeld raakt aan de rechten van verdachten of rechtzoekenden. Welke zaken precies wel of niet door gaan, heeft de rechtbank ons op dit moment nog niet laten weten. We gaan er van uit dat helaas veruit de meeste zaken niet door zullen gaan. Zodra we zekerheid hebben over wel of niet doorgaan van een zaak, laten we dat natuurlijk aan onze klanten weten.

Wij zijn wel op kantoor aanwezig!

Ons inloopspreekuur op de maandagochtend wordt aangepast. In plaats van zonder afspraak binnen komen lopen, vragen we u telefonisch contact met ons op te nemen. Dat kan de hele week en is niet aan tijd gebonden. Belt u hiervoor met 0251-745607, of stuur ons een email via info@fvadvocaten.nl.

Voor uw en onze veiligheid zullen we de afspraken bij ons op kantoor zoveel mogelijk beperken. Wij hopen zaken zoveel mogelijk per telefoon met u te bespreken.

Hoewel de sluiting van de rechtbanken ongetwijfeld gevolgen zal hebben voor nieuwe procedures, is op dit moment de verwachting dat verreweg de meeste zaken wel gewoon aanhangig kunnen worden gemaakt. Dat is omdat heel veel zaken beginnen met een schriftelijke inleiding en een schriftelijk antwoord. Wij verwachten wel dat de afhandeling van zaken enige vertraging zal oplopen doordat de rechtbank alle gemiste zittingen zal moeten gaan inhalen.