GEWOON GOEDE ADVOCATEN
Wanda Vervest

Maerten van Heemskerckstraat 27/A
1964 EC Heemskerk

T.   0251 - 745607
F.   0251 - 233203


E.  info@fvadvocaten.nl
W. www.fvadvocaten.nl


Geopend van:
maandag t/m vrijdag
9.00 uur - 17.00 uur


Gratis spreekuur:
maandag 9.00 uur - 11.00 uur

Wanda Vervest

wanda

Wanda Vervest, hoewel geboren in Noord-Brabant, woont sinds 1990 in de regio en is inmiddels een echte Heemskerkse. Wanda Vervest weet van doorpakken: in de avonduren volgde zij naast haar fulltime baan als journalist bij het Noordhollands Dagblad de studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

De pleidooien en conclusies van Wanda Vervest zijn altijd helder en “to the point”. Dat is ook de houding die ze tegenover cliënten aanneemt: geen mooipraterij, geen onnodig dure woorden, maar zeggen waar het op staat.

Wanda Vervest heeft het talent zaken op diverse manieren te benaderen. Ze zoekt de uitdaging in het soms net even iets anders aankijken tegen een juridisch probleem om zo met creatieve oplossingen te komen. Daarmee kan zij vaak verrassende oplossingen voor haar cliënten bereiken.

Wanda Vervest is is meer dan thuis in het personen- en familierecht (echtscheidingen en alimentatie bijvoorbeeld), in het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, het "gewone" civiele recht maar ook in het strafrecht.

Zij is bedenker van de Juridische APK voor bedrijven, die het kantoor gratis aanbiedt aan ondernemers.

Van 2002 tot 2006 was Wanda Vervest bestuurslid van de Stichting Welschap in Heemskerk, en van 2006 tot 2010 lid van de Heemskerkse gemeenteraad.