GEWOON GOEDE ADVOCATEN
Nynke Fridsma

Maerten van Heemskerckstraat 27/A
1964 EC Heemskerk

T.   0251 - 745607
F.   0251 - 233203


E.  info@fvadvocaten.nl
W. www.fvadvocaten.nl


Geopend van:
maandag t/m vrijdag
9.00 uur - 17.00 uur


Gratis spreekuur:
maandag 9.00 uur - 11.00 uur

Nynke Fridsma

nynke

Nynke Fridsma voltooide in drie jaar haar studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds haar afstuderen in 1997 is zij werkzaam als advocaat, haar advocaatstageperiode volbracht zij in de provincie waar zij opgroeide: Friesland. Aldaar stond zij met veel succes één van de verdachten in de Anjummer pensionmoord bij.

Ook al heeft zij vele jaren geleden haar geboortegrond achter zich gelaten, haar Friese inslag is nog altijd kenmerkend voor haar wijze van optreden: een no nonsens-mentaliteit en helderheid. Daarnaast beschikt zij over de nodige lef: niet alleen reed zij in een tijdsbestek van enkele dagen per motor van Chicago naar Los Angeles, ook in haar praktijk durft zij te doen.

Nynke Fridsma heeft in 2009 de specialisatie opleiding Strafrecht aan het Willem Pompe Instituut afgerond en is sinds 2010 lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (www.nvsa.nl). Daarnaast is zij gespecialiseerd in het personen - en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, omgang etc.), het verlenen van bijstand aan minderjarigen, zowel op strafrechtelijk als civielrechtelijk gebied. Voorts neemt zij deel aan het BOPZ piket, voor het verlenen van bijstand aan personen die gedwongen worden opgenomen.

In 2012 werd zij gevraagd lid te worden van de klachtencommissie van de gesloten justitiële jeugdzorginstelling Avenier ( thans Horizon) , locatie De Vaart te Sassenheim. Na een periode van 2 jaar heeft zij haar plaats beschikbaar gesteld voor een ander.

Sinds 2018 is zij lid van de Raad van Advies van Stichting Nysa, de brancheorganisatie voor gastouders.