Nynke Fridsma

Meteen na het afronden van mijn rechtenstudie werd ik in 1997 beëdigd als advocaat. Naast advocaat ben ik ook mediator, mijn opleiding daarvoor heb ik gevolgd bij het Centrum voor Conflicthantering te Haarlem. Inmiddels heb ik mijn 25 -jarige jubileum als advocaat mogen vieren. In de voorbije jaren heb ik mij op meerdere rechtsgebieden kunnen specialiseren: zo behartig ik de belangen van cliënten in zaken die te maken hebben met het personen- en familierecht zoals echtscheidingen, alimentatie, omgang, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen etc. Tevens treed ik regelmatig op in strafzaken waarbij ik zowel minderjarige – als meerderjarige verdachten bijsta. Maar ook sta ik slachtoffers van ernstige gewelds – en zedenzaken bij die zich als benadeelde partij hebben gevoegd in het strafproces. Daarnaast behartig ik de belangen van personen die geconfronteerd worden met verplichte zorg in het kader van de Wet Verplichte GGZ of Wet Zorg en Dwang (psychiatrische patiëntenrecht). Lidmaatschappen:
Lid van de Nederlandse vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA); Lid van de Vereniging van Psychiatrische Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN); Lid van Landelijk advocatennetwerk Gewelds- en zedenslachtoffers (LANGZS); In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten sta ik geregistreerd op de gebieden: personen en familierecht en strafrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht ieder jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen per rechtsgebied. Ik ben te bereiken via: email: fridsma@fvadvocaten.nl telefoon: 0251 – 745607 Mob/WhatsApp: 06 – 81740779
Wanda Vervest, hoewel geboren in Noord-Brabant, woont sinds 1990 in de regio en is inmiddels een echte Heemskerkse. Wanda Vervest weet van doorpakken: in de avonduren volgde zij naast haar fulltime baan als journalist bij het Noordhollands Dagblad de studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De pleidooien en conclusies van Wanda Vervest zijn altijd helder en “to the point”. Dat is ook de houding die ze tegenover cliënten aanneemt: geen mooipraterij, geen onnodig dure woorden, maar zeggen waar het op staat. Wanda Vervest heeft het talent zaken op diverse manieren te benaderen. Ze zoekt de uitdaging in het soms net even iets anders aankijken tegen een juridisch probleem om zo met creatieve oplossingen te komen. Daarmee kan zij vaak verrassende oplossingen voor haar cliënten bereiken. Wanda Vervest is thuis in het personen- en familierecht (echtscheidingen en alimentatie bijvoorbeeld), in het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, het “gewone” civiele recht maar ook in het strafrecht. Zij is bedenker van de Juridische APK voor bedrijven, die het kantoor gratis aanbiedt aan ondernemers. Van 2002 tot 2006 was Wanda Vervest bestuurslid van de Stichting Welschap in Heemskerk, en van 2006 tot 2010 lid van de Heemskerkse gemeenteraad. Op 28 maart 2021 is het eerste e-book van Wanda Vervest verschenen: Eerste Hulp bij Echtscheiding, tips en tricks van een ervaren echtscheidingsadvocaat. mr. Vervest heeft in het rechtsgebiedenregisters van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: Algemene Praktijk, Personen- en Familierecht en Strafrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.
× Hoe kan ik je helpen?